Home   Nieuws   Producten   Aanbiedingen   Zoeken   Informatie   Contact 

Oosterse tapijten zijn heel sterk dus hun materiaal en structuur. De plaats waar ze geknoopt zijn is van belang voor de houdbaarheid van het tapijt.

Een katoenen schering zijn normaal gesproken de beste houdbare tapijten. Een van wol gemaakt tapijt met een enkele inslagdraad en een lage knoopdichtheid van de minst sterke tapijten. Daarvoor is het handig een onderkleed te gebruiken. Rubbere doppen onder de poten uw meubilair is aangeraden.

Als u zwaar meubilair hebt kunt u het beste het tapijt om de paar maanden draaien zodat de pool weer op kan komen. Oosterse tapijten zullen snel slechter worden als ze ruw behandeld worden.

Om het tapijt schoon te maken is het aanbevolen dit te doen met een borstel of tapijtveger, daarmee moet u met de pool mee borstelen. Door met uw hand over de oppervlakte te strijken ontdekt u welke kant de pool oploopt.

Om u tapijt het beste schoon te maken moet u met de tapijtveger een paar keer over de rug van het tapijt gaan totdat er geen stof meer op de grond blijft liggen. Hierna de veger nog een keer over de pool halen. Het kan de schering-en inslagdraden vernielen als u een mattenkloppers gebruikt dus doet dit niet.

 « naar vorige pagina  naar boven
  Laatst Toegevoegd:  
  Naam: Kelim
Categorie: Kelim collectie
Prijs: €3.650,00
 » Lees Verder 
 
  Naam: Nain 6La met zijde
Categorie: Exclusieve tapijten
Prijs: €19.850,00
 » Lees Verder 
 
  Naam: Keshan
Categorie: Perzische Tapijten
Prijs: €3.450,00
 » Lees Verder 
 
  Naam: Kelim Tassen Leer
Categorie: Kelim Tassen
Prijs: €185,00
 » Lees Verder 
 
  Naam:
Categorie: Ziegler
Prijs: n.v.t.
 » Lees Verder 
 
 Home   Nieuws   Producten   Aanbiedingen   Zoeken   Informatie   Contact